2010-02-19 14:49:30• hírek • Szatmar.ro

A rájátszás lehet a tét szombaton

A VSK kosárcsapata szombat délben az Alexandria csapatát fogadja.

A Sepsiszentgyörgy elleni, szerdai vereség után különösen felértékelődik a Szatmárnémeti VSK női kosárcsapata számara a szombati (12.30-tól), Alexandria elleni bajnoki mérkőzés, amely nagyban befolyásolhatja a két gárda szezonjának hátralevő részét.

A két gárda ugyanis a jelek szerint egymással vívhat meg a rájátszásba való bekerülésért, ezért a VSK-nak szinte kötelező kihasználnia a hazai pálya előnyét. A két csapat jól ismerheti egymást, annak ellenére, hogy utoljára majd' egy évvel ezelőtt találkoztak: a tavalyi pontvadászat kisdöntőjében a szatmáriak három győzelemmel meg is szerezték a bronzérmet.

Mivel az Alexandria kerete azóta nem sokat változott, Éles Péter menedzser szerint kötelező a győzelem: „Mădălin Pipera személyében jó edzőjük van, szép és korrekt kosárlabdát játszanak, de győznünk kell, és akkor már negyediknél rosszabb helyen nem végezhetünk. A Sepsiszentgyörgy elleni találkozó után főleg az orvosi kezeléseken volt a fő hangsúly, és úgy tűnik ez sikeres volt, a lányok fizikálisan már jobb állapotban vannak", mondta Éles.


Fontos meccs lesz az Alexandria elleni
Fontos meccs lesz az Alexandria elleni


A menedzser továbbra sem tud napirendre térni a szentgyörgyiek elleni vereség fölött és a román szövetséget bírálja: „Sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk, de ebben nagy szerepe volt a szövetségnek, és ezen belül is a versenybizottságnak, amely a sorozatos nehéz mérkőzéseink után, ezt az igen kemény találkozót a szerdai napra tette. Emiatt  nagyon fel vagyok háborodva. A illető testület elnöke az a Viorel Constantinescu, aki a mérkőzésen az egyik bíró volt. Ez a tény nagyon kétségbe vonja a korrektségét, és ez végül be is bizonyosodott", elégedetlenkedett Éles.

A hétvégi program:
Szatmárnémeti VSK-Alexandriai Teleorman
Nagyváradi CSM-Bukaresti Rapid
Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC-Craiovai SCM
Aradi BC ICIM-Târgoviştei MCM.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: